Intersport Prisen 2015

Palle Lind Nielsen Kvindelig Idrætsgymnastik nyheder, SGF Nyheder Leave a Comment

Intersport Prisen 2015 gik til Signe Juhl Jørgensen der er instruktør og dommer i KIG afdelingen

Signes karriere i SGF:
– Startede med Idrætsgymnastik som 7 årig tilbage i 2004
– Har som aktiv gymnast deltaget i Ungdoms OL og Nordisk Mesterskab
– Har vundet adskillige medaljer ved DM
– Været et stort forbillede for sin holdkammerater

Signe Juhl Jørgensen stoppede sin aktive gymnastik karriere i 2014, men heldigvis for os alle i KIG var Signe allerede der i gang med sin trænergerning. Signe har de sidste 1 1/2 år været med i trænerteamet omkring Eliteholdet. Hun er en kæmpe inspiration for pigerne på holdet.
Signe møder altid op til træningen med et smil på læben. Hun er dygtig og engageret. Signe er inspirerende når der skal sammensættes nye øvelser på bom og gulv. Hun er positiv og motiverende. Og samtidig ved hun, hvad der kan og skal kræves af pigerne, hendes unge alder til trods. Gymnasterne nyder alle stor respekt for Signe. Signe er altid klar med opmuntrende ord og knus hvis der er behov for det. Hun er meget vellidt af gymnasterne på Eliteholdet, trænerkollegaer og forældre.
Hun følger pigerne til konkurrencer og kan nu også kalde sig dommer indenfor Levels 7-9, tillykke med det.
Vi i KIG afdelingen håber vi kan drage nytte af Signes erfaring i rigtig mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.