Salling Bank Pokalen 2015

Palle Lind Nielsen SGF Nyheder Leave a Comment

Salling Bank pokalen går i år til to ildsjæle.

Anni Andersen og Lone Smedley har gennem en årrække været frivillige ildsjæle i Skive Gymnastikforening – først som mødre og hjælpere til piger i KIG, senere i showpigernes forældreforening og de seneste år som instruktøransvarlige i breddebestyrelsen.
Deres piger skal begge på efterskole næste år og forlader derfor foreningen for en stund. Derfor har Anni og Lone besluttet at forlade bestyrelsen, men Anni bliver selvfølgelig lige som træner for et nyt begynderhold i Brårup 🙂 – og Lone har lovet stadig at hjælpe bestyrelsen med praktiske opgaver.

De er altid glade, positive mennesker, som har lagt et stort stykke arbejde i foreningen. De har senest som instruktøransvarlige været meget aktive med at finde instruktører, planlægge sæson, instruktørmøder, opvisninger, holde kontakten til tidligere instruktører og meget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.