Prismodtagere 2017

Palle Lind Nielsen SGF Nyheder

Salling Bank pokalen 2017
Vinderen af Salling Bank pokalen har gennem en årrække ydet en ekstra ordinær indsats i forbindelse med træning af Showpigerne. Det er ikke så nemt at holde hemmeligt, hvem det er, da vi ikke har så mange mandlige trænere – så det er selvfølgelig André Fyrstenborg, der er tale om.
Andrés fremtoning er stille og rolig og han respekterer pigerne for dem de er og det de kan. André gør en indsats for at danne en god relation til pigerne. Det betyder også at han kan presse dem lige til kanten.
Han er god til at give dem en peptalk, når de mister troen på sig selv, både i den store flok samt en til en. Til træning oplever pigerne, at han tager sig tid til at stoppe op og forklare, hvordan de individuelle spring kan gøres anderledes, således at pigerne opnår succes.
Og som pigerne siger: Han er jo bare André.

Tidligere vindere af Salling Bank pokalen

Intersportprisen 2017
Vinderen af årets intersportpris har været gymnast i mange år og er stadig en af vore rigtig mange dygtige unge gymnaster.
Instruktøren er indstillet for sit engagement i og uden for gymnastiksalen. Det er en instruktør, der prioriterer gymnastikken og foreningen meget højt og elsker at give sin kærlighed til gymnastikken videre til sine gymnaster.
Hun har i flere år været en del af trænerteamet på Boblerne, hvor hun har gjort en stor indsats, både som rytme- og springtræner. Ud over at være instruktør på boblerne har hun haft tid til at hjælpe som instruktør på hold i Brårup.
Hun er også en af de instruktører, der altid melder sig, når der brug for instruktører til sommergymnastik og gymnastikskoler.
Hun er klar, når foreningen udbyder kurser – og har blandt andet bestået kurset springsikker 1.
Som mange af jer allerede har gættet er årets modtager af intersportprisen Victoria Andersen.

Tidligere vindere af Intersportprisen