Denne side giver en beskrivelse af de hold Skive Gymnastikforening tilbyder.

Det er ikke sikker, at de beskrevne hold kan oprettes. Dette kan skyldes for få tilmeldte på holdet eller grundet manglende instruktør(er) på holdet.

 

Tilmelding til et hold findes under fanen “Tilmelding”.

Bemærk at tilmelding sker efter “først til mølle” – princippet.

 

Der er ikke træning i skolernes ferier, og træningen kan blive aflyst, hvis lokalerne skal bruges af skolerne selv.

Vi ses ude på holdene 😊

 

 

Hold: Krudtugler – for de mindste på 1½-2 ½ år (alderen er kun vejledende)

Gymnastik og leg for børn og deres forældre. Kom og ha’ en dejlig aktiv time sammen med jeres barn, hvor I sammen skal lege og bevæge jer til musik, bygge sjove baner og udfordre kroppen med motoriske øvelser.

 

Hold: Krudtugler – for de lidt større på 3-4 år (alderen er kun vejledende)

Gymnastik og leg for børn og deres forældre. Kom og ha’ en dejlig aktiv time sammen med jeres barn, hvor I sammen skal lege og bevæge jer til musik, bygge sjove baner og udfordre kroppen med motoriske øvelser.

 

Hold: Puslingemix 4 – 5 år piger/drenge

Sjov gymnastik i alle afskygninger. Motoriske lege og en masse leg på redskaber. Vi skal have det sjovt og få sved på panden!

 

Hold: Puslingemix 5 – 6 år piger/drenge

Sjov gymnastik i alle afskygninger. Motoriske lege og en masse leg på redskaber. Vi skal have det sjovt og få sved på panden!

 

Hold: Rytme-spring 0.-2. klasse piger

Hop, spring, dans til sej musik for tøser. Begyndere og øvede er velkomne til sjove spring på mange forskellige redskaber, hvor venskab, disciplin og sved på panden er i højsædet!

 

Hold: Rytme-spring 0.-2. klasse piger

Hop, spring, dans… til sej musik for tøser. Begyndere og øvede er velkomne til sjove spring på mange forskellige redskaber, hvor venskab, disciplin og sved på panden er i højsædet!

 

Hold: Rytme-spring 2.-4.klasse piger øvede

For piger som allerede KAN: for- og baglæns kolbøtter, stå på hænder, vejrmølle og som gerne vil udfordres lidt mere. I træningen vil der også indgå en rytmeserie. Vi er et hold, der med smil og sved på panden får gymnastikken til at se let ud. Respekt og glæde er nøgleord på dette hold.

FLYTNING af gymnaster på dette hold KAN forekomme, hvis gymnasten IKKE opfylder kravene som beskrevet.

 

Hold: Springpiger 3.-5. klasse

Vi arbejder både med spring og rytme – et hold med plads til alle uanset niveau. Der vil være fokus på god grundgymnastik, kropskontrol, sikre spring og lækre rytmesekvenser. Vi skal svede, grine, lege og hygge os sammen, mens vi udvikler os og øver, så vi til foråret er klar til at vise, hvad vi har lært.

 

Hold: Frække fyre 0.-2. klasse

Begynderspring for drenge, der kan lide at have det sjovt med alt grundlæggende gymnastik. Der vil blive udfordringer med spring eller airtrack og trampolin. Vi kan med vores springfaciliteter i Resen tilbyde gode og sjove muligheder for springindlæring for drenge, som vil fyre den af.

 

Hold: Springfyre 3.-5. klasse

Grundtræning og styrketræning, masser af spring og udfordringer på air-track og trampolin. Såvel øvede som begyndere er velkomne. Vi kan med vores springfaciliteter i Resen tilbyde gode og sjove muligheder for springindlæring for drenge, som vil fyre den af.

 

Hold: Springmix 6.-9. klasse

Vi arbejder både med spring og rytme – et hold med plads til alle uanset niveau. Der vil, igennem rytmesekvenser af varierende sværhedsgrad og springopstillinger, der favner bredt, være fokus på både grundgymnastik og kropsbevidsthed. Vi skal svede, grine, komme hinanden ved og hygge os sammen, mens vi udvikler os og øver, så vi til foråret er klar til at vise, hvad vi har lært.

Springhold for ALLE drenge og piger, der bare gerne vil lære at springe. Måske har du aldrig lavet gymnastik før? Måske har du gået til gymnastik i mange år? Der er plads til alle, og netop derfor arbejder vi målrettet med hver enkelt gymnast i niveauopdelte hold, så man får det mest optimale ud af sin træning. Træningen vil være en blanding af kondi, styrke, motorik, gymnastik, parkour og spring.

 

Hold:       Boblerne “lukket udtaget hold”

 

Hold:       Showpiger “lukket udtaget hold”

 

Hold: Ungdomsholdet + 16 år

I samarbejde med Jebjerg-Lyby IF og Nykøbing IF tilbyder vi igen i år ”Ungdomsholdet”.
Ungdomsholdet er for dig, som vil arbejde med og fordybe dig i gymnastikken. Der er ikke krav til niveau – du skal bare have lysten til at lave gymnastik i et socialt fællesskab, hvor vi sammen har det sjovt og sveder!
Holdet er inddelt i rytme og spring, men en kombination kan dog også være en mulighed. Vi træner hver mandag på Salling Efterskole kl. 18-20. Dertil vil der komme nogle ekstra træninger i form af weekendtræninger
Som springer skal du være klar til at arbejde med styrke- og grundteknisk træning og have lyst til at udvikle på eller lære nogle fede spring til en masse lækker musik. Som rytmegymnast vil vi i år sætte fokus på fordybelse og forståelse af kroppen i form af en masse forskellig slags træning, hvor vi til sidst vil gøre brug af dette til at sammensætte nogle lækre serier til vores opvisninger i marts.
Formålet med holdet er at udvikle sig gymnastisk, men også at skabe et sammenhold om gymnastikken for gymnaster, som har afsluttet 9. klasse eller er ældre.

Der skal udover kontingentet påregnes udgifter til dragter for max. 600 kr.

 

Hold: Seniormix 25 +

Motionsgymnastik M/K for os, der er blevet ældre, og som holder af fællesskabet i en gymnastiksal. Lysten til at deltage er vigtigere end de gymnastiske evner. Vi varmer op sammen med konditionstræning og styrke. Herefter er der spring på airtrack og trampolin for dem, der vil springe – og rytme i gymnastiksalen for dem, der ikke springer.

 

Hold: God Motion

Så er der mulighed for at træne muskler og puls, så hverdagens fysiske udfordringer bliver nemmere. Øvelserne er lette og alsidige, hvilket vil sige en blanding af forskellige træningsarter lige fra effekttræning til zumba. Alle kan være med, både mænd og kvinder, unge og unge, som er blevet ældre. Musik skal der til, og det er en blanding af ny og gammel musik.

 

Hold: Herreholdet

Gymnastik for herrer i alle aldre, hvor gymnastikken dyrkes med et smil på læben, og godt socialt sammenhold vægtes højt. Et motionshold hvor vi får pulsen op med styrke- og konditionstræning. Vi laver øvelsesserier til god musik, og træningen afsluttes med udstrækning af alle muskelgrupper. I træningen indgår ikke springgymnastik.

 

Hold: Tirsdagspower

Holdet er for dig der ønsker garanti for sved på panden og som elsker at bevæge dig til musik med gang i. Vi vil som udgangspunkt køre samme program til hver træning, dog med små variationer. Vi vil starte med at ”vække kroppen” med rolige strækøvelser og få løsnet lidt op i kroppen, så du er klar til at give den gas. Derefter skal vi have sved på panden til masser af godt musik med nemme sekvenser, som alle kan være med til. Vi slutter timen af med en kort omgang styrketræning.

Dette er ikke et opvisningshold. Alle kan være med!

 

Hold: Crossdance Basic + toning og udstræk (50/15/10)

En Crossdance Basic time fører dig igennem 4 moduler – dance, toning, cardio og balance. Opbygningen følger en fastlagt rækkefølge og er altid den samme uanset hvor du Crossdancer…

Modulerne krydres med lækker musik og simple koreografier, vi danser, får pulsen op, toner, sveden springer og humøret går i +++

Crossdance med Tine er for voksne kvinder – uanset form og figur – og hvis noget ikke lader sig gøre, så finder vi alternativer. Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert – det handler om bevægelse, frihed, optimering af det vi kan og glæde.

Efter Crossdance tager vi 15 min med simple tonings koreografier. Vi trækker tempoet ud og fokuserer mere på øvelserne samt på ynde, styrke og holdning. Vi har lette vægte/elastikker og måtter.

Til slut bruger vi 10 min på at tage hele kroppen gennem en grundig udstræk til rolig musik.

Dette er ikke et opvisningshold. Alle kan være med!

 

Hold: Cross Dance for voksne piger / kvinder

Crossdance er en super fed og sjov motionsform, der er sammensat af forskellige dance/fitnesselementer. På en time vil der både være dance, bodytoning, cardio, balance og udstrækning. Der vil være forskellige koreografier, som kan indeholde elementer fra latin- og standarddanse, som fx jive, rumba, cha cha cha, quickstep og mange flere. Der er plads til alle, både begyndere såvel som øvede. Uanset hvem du er, kan vi garantere sved på panden og et smil på læben.

 

Hold: Yoga for alle i Resen

Vil du gerne blive bedre til at mærke din krop og styrke din vejrtrækning? Så kom til yoga for alle.
Yoga kan dyrkes af alle – både kvinder og mænd. Det kan hjælpe med at reducere stress og skabe harmoni mellem krop og sind.
Vi vil arbejde med styrke, smidighed, balance, åndedræt og afspænding.
Der er yogamåtter til rådighed, men medbring gerne et tæppe.

 

Hold : Booster

BOOSTER – kom glad 😊 Dance-fitness konceptet BOOSTER er en 3 i 1 time, hvor vi kombinerer dans, toning og cardio-træning i en effektiv og højenergisk time. Vi bruger håndvægte/elastikker i hele timen og i alle elementer af træningen. Timen er sammensat med sundhed og funktionalitet for øje, både fysisk og mentalt. Timen er bygget op omkring dans og bevægelse, som styrker kroppens mobilitet og funktionalitet. Der er fokus på korrekt udførelse, som bidrager til øget styrke og udholdenhed, bedre kondition, samt en lettere og mere energisk krop. Øvelserne vil kunne gradueres – det vigtigste er viljen til at fighte og yde sin egen max. Vi lægger vægt på at tale og forklare, så du føler dig set og guidet.  Udover det finder vi sammen din ”Indre kriger” frem – stennem som siger ” Jeg KAN, jeg VIL og jeg GØR”. Timen vil bestå af masser af fed musik og små rutiner og bevægemønstre som vi gentager, så du får det bedste udbytte af træningen – du behøver altså ikke bekymre dig om lange koreografier.